click me

Send dine bemærkninger

Du kan sende bemærkninger til Forslag til Kommuneplan 2017-2029 ved at benytte denne formular. Du kan også vedhæfte billeder og tekst.
Du skal oplyse en e-mailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar.

Hvis ikke det er muligt at sende via denne formular, kan du sende til:

plan@svendborg.dk

Svendborg Kommune
Plan
Ramsherred 5
5700 Svendborg

Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her

Indtast bogstaverne vist ovenfor

Forslag
Send dine bemærkninger

Kommuneplanlægning er en løbende proces

Kommuneplanen vedtages hvert 4. år, hvor den har gennemgået en hel eller delvis revision. Det er dog ikke ensbetydende med, at kommuneplanen er statisk i 4 år frem til en ny kommuneplan vedtages.

I en dynamisk kommune er der løbende behov for at revurdere kommuneplanlægningen. Det må forventes at der løbende vil opstå behov for f.eks. mindre ændringer af rammerne for lokalplanlægningen for at tilgodese gode projekter, som Byrådet ønsker at fremme. Justeringer af kommuneplanen foretages med tillæg. Et tillæg til kommuneplanen skal i offentlig høring og bliver vedtaget af byrådet.

Svendborg Kommune
Ramsherred 5