Planens status

Offentlig høring

Kommunalbestyrelsen har den 28. juni besluttet at fremlægge forslag til Kommuneplantillæg 2021.07 i offentlig høring.

Høringsperioden finder sted fra den 29. juni 2022 til og med 24. august 2022.

Forslag og bemærkninger til kommuneplantillægget

Har du indsigelser, ændringsforslag eller bemærkninger skal du sende dem til planafdelingen senest den 24. august 2022. Benyt formularen til venstre på kommuneplantillæggets hjemmeside, hvis du ønsker at indgive et høringssvar. (benyt megafonen til venstre og udfyld formularen)​

Du kan også sende et brev til:
Svendborg Kommune, Planafdelingen
Frederiksø 4A
5700 Svendborg

Dit høringssvar vil blive offentliggjort i forbindelse med Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse af lokalplanen.

Har du spørgsmål til planen kan du sende en mail til plan@svendborg.dk

Kommunalbestyrelsen vedtog forslag til kommuneplantillæg 2021.07 den 28. juni 2022.

Forslag til kommuneplantillægget offentliggøres den 29. juni 2022 og er i offentlig høring i 8 uger.

Høringsperioden finder sted fra den 29. juni 2022 til og med 24. august 2022.

Kommuneplantillægget er ikke endeligt vedtaget.

Kommuneplantillægget forventes endeligt vedtaget af Kommunalbestyrelsen i måned 2022.

_______________

Kommuneplantillægget er endeligt vedtaget af Kommunalbestyrelsen den XX. XXXX 2022.

Kommuneplantillægget er offentliggjort og trådt i kraft den XX. XXXX 2022.

PDF - Kommunalbestyrelsesbeslutning

PDF - Hvidbog

Her indskrives hvilke ændringer der er foretaget eller der henvises til hvidbogen.